به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، عباس ذوالفقاري تصريح كرد: اين بخش با عنايت به ضرورت فهم قرآن و روايات معصومين(ع) و با الهام از تعاليم ديني با برگزاري كلاسهاي تفسير قرآن و نهجالبلاغه، دورههاي سورهشناسي و آموزههاي علوي سعي دارد زمينه انس با قرآن، نهجالبلاغه و روايات را بيشتر فراهم سازد.
وي افزود: اين كارگاه آموزشي با برگزاري 85 جلسه در سال به موضوعاتي از قبيل آشنايي با مفاهيم قرآن، آشنايي با نهجالبلاغه، عصر غيبت، آئين رضوي، آفتاب ولايت، فروغ هدايت و ... ميپردازد.
مدیرعامل موسسه آستانه حضرت حسینبن موسی کاظم افزود: اين كارگاه با هدف آشنایی مخاطبان با مفاهیم قرآن کریم، معارف نهجالبلاغه و فرهنگ غني علوی همراه با مسابقات ويژه فرهنگي و پژوهشي و اهداء جوايز ارزنده فرهنگي به برگزيدگان مسابقات برگزار ميشود.
ذوالفقاري ادامه داد: همچنين اين كارگاه با گردآوری کتب تفسیری در زمینههای قرآن و نهجالبلاغه و تهیه و تنظیم جزوات با موضوعات معارف اسلامی سعی دارد مخاطبین به ویژه جوانان را با این دو کتاب انسانساز آشنا سازد.
وي حاصل كارگاه آموزشي قرآن و نهجالبلاغه را تاكنون 400 اثر پژوهشی عنوان كرد و افزود: اين بخش فرهنگي از سال 1387 فعالیت خود را در آستان مبارك حضرت حسين بن موسي الكاظم(ع) طبس آغاز نموده كه به طور ميانگين سالانه 20 هزار نفر در اين كارگاه شركت ميكنند.
مديرعامل اين مؤسسه فرهنگي يادآور شد: اين كارگاه دوشنبه و پنجشنبه هر هفته از ساعت 16:30 تا 19:30 در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس ویژه جوانان و نوجوانان برگزار ميشود.
وي با اشاره به برنامه چشمانداز موسسه آستانه مبارکه حضرت حسینبن موسیالکاظم(ع) طبس و آرامگاه شهيد آيت الله مدرس(ره) كاشمر اظهار داشت: اين موسسه وابسته به آستان قدس رضوی دارای سند برنامه چشمانداز تا افق سال 1404 است که مهمترین هدف این برنامه افزایش معرفت مردم نسبت به ائمه معصومين(س) خاصه حضرت رضا(ع) است.